Geluk, hoop & liefde (MZZL Moeders #2) – Marion van de Coolwijk

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Geluk, hoop & liefde’ geschreven door Marion van de Coolwijk. Terwijl Tanja worstelt met haar eenzaamheid en het gebrek aan steun, zoekt Hanna troost bij haar geheime liefde, een gigolo…

“Geluk, hoop & liefde” is het tweede deel in de MZZL moeders serie, geschreven door Marion van de Coolwijk. Een verhaal dat veel thema’s kent zoals vergeving, familiebanden en de kracht van liefde en hoop. Dit boek pakt de draad op na een schokkende onthulling op kerstavond, die de familie van Joan, Hanna en Tanja uit elkaar heeft gescheurd. Het verhaal begint met Tanja die wanhopig probeert contact te leggen met haar zussen, maar zij negeren haar oproepen en berichten.

Terwijl Tanja worstelt met haar eenzaamheid en het gebrek aan steun, zoekt Hanna troost bij haar geheime liefde, een gigolo. Hij stelt haar voor om met een goedbedoelde leugen de familie weer bij elkaar te brengen. Dit brengt de zussen eindelijk weer bij elkaar na weken van verwijdering. Maar dan neemt het verhaal een onverwachte wending wanneer Hanna een telefoontje ontvangt dat haar leven op zijn kop zet.

Marion van de Coolwijk weet in “Geluk, hoop & liefde” opnieuw een meeslepend verhaal te creëren, waarin de complexe dynamiek binnen de familie centraal staat. De personages zijn goed en realistisch uitgewerkt. Het plot is goed doordacht en ondanks dat het een kort verhaal is, heeft het genoeg diepgang. Een aanrader voor liefhebbers van familiedrama’s en hedendaagse fictie!

boekcover

Auteur: Marion van de Coolwijk
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353