Flora’s winter – Marli Elisa

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Flora’s Winter’ geschreven door Marli Elisa. Flora is een alleenstaande moeder en is gestrand in een tiny house bij haar ouders in de tuin. Ze probeert door middel van het verkopen…

Flora is een alleenstaande moeder en is gestrand in een tiny house bij haar ouders in de tuin. Ze probeert door middel van het verkopen van kerstkransen haar bloemenboerderij uit de rode cijfers te halen. Wanneer er tijdens een flinke sneeuwval een aantrekkelijke man aanklopt om een ‘romantische krans’ te bestellen, heeft ze nog niet door dat haar leven op heel veel manieren gaat veranderen. Al snel krijgt ze een mega grote order en ze twijfelt of ze die wel op tijd af kan krijgen.

Dit heerlijke kerstverhaal Flora’s winter is geschreven door Marli Elisa en is een kort verhaal dat gaat over de liefde en over kerst natuurlijk. De hoofdstukken worden geschreven vanuit Marli, een ontzettend lieve en sterke vrouw. Haar zoontje is echt mijn favoriete personage uit het boek, hij is zo eigenwijs, maar ook zo schattig en zit vol met humor.

De schrijfstijl is echt heel erg vlot en toegankelijk. Als lezer kom je erg snel in het verhaal en lees je het ook eigenlijk aan een stuk door. Door de diverse gebeurtenissen wordt het boek zeker niet saai. Af en toe is het wel wat voorspelbaar, maar ondanks dat is het een heerlijke feelgood verhaal om te lezen. Ook maakt het verhaal plaats voor af en toe wat humor en dat maakte dat ik met een glimlach het boek heb uitgelezen! Echt een aanrader!

boekcover

Titel: Flora's winter
Auteur: Marli Elisa
Uitgeverij: De verhalenfabriek

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353