Flock/Vlucht (Ravenwood #1) – Kate Stewart

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Vlucht’ geschreven door Kate Stewart. De afspraak is simpel: Cecilia Horner moet een jaar werken in de fabriek van haar vervreemde vader en bij hem inwonen. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld…

Waar gaat het boek over?
De afspraak is simpel: Cecilia Horner moet een jaar werken in de fabriek van haar vervreemde vader en bij hem inwonen. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld, maar ontvangt ze ook een klein fortuin waarmee Cecilia haar alleenstaande moeder kan helpen.

Maar de afspraak blijkt toch niet zo simpel te zijn. Alles verandert wanneer ze Sean ontmoet op haar eerste werkdag. Hij stelt haar voor aan zijn hechte vriendenkring – waaronder de mysterieuze Dominic – een groep mannen die volgens hun eigen regels leeft en allemaal dezelfde tatoeage van een raaf hebben.

Cecilia vindt het lastig om naar haar verstand te luisteren door haar gevoelens voor Sean én Dominic. Ze is vastbesloten om te genieten van haar zomer in Triple Falls en open te staan voor nieuwe ervaringen, waar ze ook toe leiden.

Mijn recensie
Vlucht (Flock) is het eerste deel in de Ravenwood serie geschreven door Kate Stewart. Het verhaal wordt geschreven vanuit het perspectief van Cecilia. Hierdoor leer je eigenlijk alleen haar kant van het verhaal, wat dan ook maakt dat het extra mysterieus is wat deze groep mannen allemaal doen. Ze bewaren allemaal geheimen. De personages zijn heel gedetailleerd en krachtig neergezet. Ze zijn allemaal heel verschillend in hun doen en laten, maar dat maakt het juist heel erg leuk. Naarmate het verhaal vordert leer je steeds meer over de vriendengroep kennen.

De flaptekst op de achterkant van het boek is vrij braaf echter wanneer je door het verhaal heen gaat zitten er flink wat spicy scenes in. Daar moet je dus echt van houden.

De schrijfstijl is heel toegankelijk en prettig en het leest direct heel vlot weg. Ik had nog niets van deze auteur gelezen maar dit smaakt zeker naar meer!

Conclusie
Kortom een interessant eerste deel met mysterieuze wendingen en leuke verschillende en krachtige personages. Echt een aanrader!

boekcover

Titel: Flock (Vlucht)
Auteur: Kate Stewart
Uitgeverij: Boekerij
Aantal bladzijdes: 368blz.
ISBN: 9789022598139
Taal: Nederlands

Bestel via bol.com

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353