Enders (Starters #2) – Lissa Price

Callie hoeft haar lichaam niet meer te verhuren aan de Enders. Alleen heeft de Ouweheer nog wel steeds controle over haar en alle andere Starters. Dit doet hij door middel van de chip in haar hoofd. Er gebeuren onverwachte dingen en niet iedereen blijft leven. Wat vind ik jammer dat ik dit boek al uit […]

Callie hoeft haar lichaam niet meer te verhuren aan de Enders. Alleen heeft de Ouweheer nog wel steeds controle over haar en alle andere Starters. Dit doet hij door middel van de chip in haar hoofd. Er gebeuren onverwachte dingen en niet iedereen blijft leven.

Wat vind ik jammer dat ik dit boek al uit heb! Het verhaal is zo uniek en ik ben nog geen enkel boek tegengekomen waar het gaat om het overnemen van lichamen. Ouderen die jongeren kunnen besturen terwijl de jongeren slapen. Dat is echt heel bizar en best wel creepy. Bovendien is de omgeving echt prachtig en zo fantasierijk.

Dit is echt een goed vervolg op Starters en ik zou dit boek zeker aanraden voor mensen die Starters ook geweldig vonden. Dit boek heb ik beoordeeld met 4 van de 5 sterren (het was net niet 5 sterren)

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353