Een teken van jou – Sofie Cramer

Lees hier mijn recensie over het boek een teken van jou geschreven door Sofie Cremer. Clara mist haar vriend Ben, ze waren net verloofd en hadden veel plannen voor de toekomst. Echter is Ben plotseling overleden…

Clara mist haar vriend Ben, ze waren net verloofd en hadden veel plannen voor de toekomst. Echter is Ben plotseling overleden. Clara heeft er ontzettend veel moeite mee, ze kan ’s avonds na werk haar verhaal niet meer kwijt en dat frustreert haar. Uit wanhoop stuurt ze alles wat ze meemaakt in een sms naar Ben toe. Ze spreekt met zichzelf af dat ze dit elke avond gaat doet. Echter heeft ze niet door dat het nummer alweer opnieuw is uitgegeven en dat Sven deze berichten binnenkrijgt.

Sven is een journalist, zijn relatie is net uit, hij heeft al talloze dates gehad maar het werkt gewoon niet voor hem. Plotseling krijgt hij een berichtje van een anoniem nummer. Hij gaat op onderzoek uit, omdat hij wel heel graag wil weten van wie deze berichten afkomstig zijn.

Een teken van jou is een boek geschreven door Sofie Cremer. Het boek is vlot en duidelijk geschreven, het leest lekker weg. Het verhaal wordt verteld vanuit beide personen, dit wisselt zich af in de hoofdstukken. Het einde vond ik persoonlijk wel wat afgeraffeld, het ging allemaal heel snel in de laatste paar bladzijden. En wanneer Sven eindelijk alles durfde op te biechten ging Clara er wel heel makkelijk mee om, iets te makkelijk naar mijn mening. Maar verder het boek was vermakelijk en leuk om te lezen.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353