Een nacht in een kooi – J.M. Raeymaekers

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Een nacht in een kooi’ geschreven door J.M. Raeymaekers. Opgesloten zitten in een overbevolkte gevangenis in een vreemd land. Dit is iedereens grootste nachtmerrie….

Opgesloten zitten in een overbevolkte gevangenis in een vreemd land. Dit is iedereens grootste nachtmerrie. Je weet niet voor hoelang. Het overkomt de twee├źntwintig jarige Jasmine. In de zomer van 2019 belandde ze onverwachts in een Egyptische gevangenis.

Dit heftige waargebeurde literaire non-fictiedebuut is geschreven door J.M. Raeymaekers. Het is echt prachtig geschreven wisselend tussen maar liefst vier talen! Een verhaal waarin ook her en der ruimte is voor humor en zelfspot. De hoofdstukken worden verteld vanuit het perspectief van Jasmine. Vanaf de eerste bladzijde reis je mee met haar avontuur in Egypte, haar verschillende baantjes en haar liefde voor haar baas. Aan wie ze twijfelt of ze hem wel of niet kan vertrouwen. Als ik het verhaal zo lees en de acties en het gedrag van haar baas zie, zou ik zelf ook heel erg twijfelen.

Kortom echt een heftig waargebeurd verhaal met een zeer prettig schrijfstijl en ruimte voor humor en zelfspot. Echt een aanrader!

boekcover

Auteur: J.M. Raeymaekers

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353