Een huis voor kerst (Kerst in Copperhill #2) – Annemieke Heller

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Een huis voor kerst’ geschreven door Annemieke Heller. Het boek ‘Een huis voor kerst’, geschreven door Annemieke Heller, biedt een heerlijke dosis feelgood in de vorm van een meeslepend verhaal…

Het boek ‘Een huis voor kerst’, geschreven door Annemieke Heller, biedt een heerlijke dosis feelgood in de vorm van een meeslepend verhaal. De focus ligt op het leven van Sophie, een alleenstaande moeder die de uitdagingen van het leven zonder haar overleden partner trotseert. Haar inzet om het leven van haar vierjarige dochter Else zo aangenaam mogelijk te maken, vormt de kern van het verhaal.

Wanneer Sophie voor kerst een huisje in het betoverende Copperhill cadeau krijgt van haar schoonouders, neemt het verhaal een interessante wending. Sophie besluit deze kans te benutten door het huis te verhuren en zo een tweede inkomstenstroom te creëren. De vraag die in de lucht hangt, is of ze hierin zal slagen. Tegelijkertijd wordt de vraag opgeworpen of de warme kerstsfeer in Copperhill misschien haar hart kan openen voor nieuwe liefde.

‘Een huis voor kerst’ is het tweede deel in de Kerst in Copperhill serie, waarin lezers vanaf de eerste bladzijde worden meegevoerd in het leven van Sophie. De auteur, Annemieke Heller, slaagt erin om Sophie op een zeer overtuigende manier neer te zetten, waardoor lezers een diepe band met haar opbouwen en intens met haar meeleven. Het verhaal is op een geloofwaardige wijze verteld, waardoor het gemakkelijk is om jezelf in de situatie van de personages te verplaatsen.

Wat de schrijfstijl betreft, blinkt de auteur uit door haar toegankelijke en eenvoudige schrijfwijze. Hoewel de zinnen op het eerste gezicht simpel lijken, dragen ze een diepgaande betekenis met zich mee, waardoor de lezer moeiteloos wordt meegevoerd in het verhaal.

Al met al is ‘Een huis voor kerst’ een prachtige toevoeging aan de Kerst in Copperhill serie. De lezer wordt achtergelaten met een verlangen naar meer, in afwachting van het volgende deel. De combinatie van geloofwaardigheid, meeslepende personages en een fijne schrijfstijl maakt dit boek een aanrader voor liefhebbers van feelgoodverhalen met een kersttintje.

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353