Dwaallicht – Jen Minkman

Lees hier mijn recensie over het boek Dwaallicht geschreven door Jen Minkman.

Fenna gaat elke zomer met haar familie naar Tsjechië om bij haar oma op bezoek te gaan. Als ze naar het bos toe gaat om daar te tekenen komt ze Esther tegen. Esther is een geheimzinnig meisje dat niet van deze wereld lijkt te zien. Ze draagt prachtige jurken en heeft heel mooi haar. Ze raken al gauw bevriend, ze spreken elke dag af. Dit bloeit uiteindelijk uit tot meer. Maar na het plots overlijden van haar oma, kan ze niet meer naar Tsjechië toe, en dus ook niet meer naar Esther. Fenna werkt de afgelopen jaren ontzettend hard om geld bij elkaar te krijgen om naar Esther toe te gaan. Ze leven beide in twee verschillende werelden, maar is het genoeg om ze weer bij elkaar te brengen?

Een kort maar bijzonder boek geschreven door Jen Minkman en gaat over een prachtige band tussen twee meiden. En bewijst dat niets onmogelijk is, zolang je er maar in geloofd.

boekcover

Auteur: Jen Minkman

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353