De zomer aan het meer – Erica James

Floriana krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van haar ex vriend. Als de die uitnodiging niet had gekregen had ze ook geen auto ongeluk gehad en had ze ook niet Esmé en Adam ontmoet, die uit eindelijk haar vrienden worden. Als Esmé haar nieuwe vrienden niet had ontmoet, was ze ook niet naar Italië gegaan […]

Floriana krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van haar ex vriend. Als de die uitnodiging niet had gekregen had ze ook geen auto ongeluk gehad en had ze ook niet Esmé en Adam ontmoet, die uit eindelijk haar vrienden worden. Als Esmé haar nieuwe vrienden niet had ontmoet, was ze ook niet naar Italië gegaan om haar vroegere ware liefde op te zoeken. Maar nu komt ze te weten wat er met hem en zijn familie is gebeurd.

Dit boek heb ik gekregen via een leesclub. Mijn eerste indruk was/is dat het boek er mooi uit ziet en heel kleurrijk. Het is een bijzonder mooie kaft, het is goed ontworpen, wel heel simpel maar dat maakt het juist mooier en duidelijker. Het is heel kleurrijk, hierdoor trekt het je aandacht en wordt je nieuwsgierig naar de inhoud van het boek. Het was in het begin spannend en er zit een prachtig verhaal in. Ik vind het heel bijzonder dat ze hun vriendschap zo hebben opgebouwd. Bovendien vind ik het heel grappig dat ze het steeds over Inspector Morse en DI Lewis hebben. ( John Thaw en Kevin Whately). Het is heel opmerkelijk hoe ze hun vriendschap opbouwen en elkaar helpen met elkaars problemen. Wat bovendien ook erg grappig is, is dat Floriana en Adam eerst totaal vreemde zijn en dat ze ineens verliefd worden en dat ze elkaar wel leuk vinden, maar het nog niet helemaal door hebben. Het einde had ik totaal niet verwacht.

Dit boek voldoet zeker aan mijn verwachtingen, gelijk in de eerste 50 bladzijdes, had het al mijn aandacht en wilde ik eigenlijk niet meer stoppen met lezen. Het is echt heel erg mooi geschreven en ik raad het boek zeker aan! Ik heb dit boek beoordeeld met 4 van de 5 sterren.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353