De stille kamer – Nadine Matheson

Lees hier mijn recensie over het boek ‘de stille kamer’ geschreven door Nadine Matheson. ‘De stille kamer’ is een meeslepende thriller geschreven door Nadine Matheson. Het verhaal volgt inspecteur Anjelica Henley en haar team in hun zoektocht naar de dader(s)…

‘De stille kamer’ is een meeslepende thriller geschreven door Nadine Matheson. Het verhaal volgt inspecteur Anjelica Henley en haar team in hun zoektocht naar de dader(s) van een gruwelijke moord op een geliefde pastor in een kerk. Tijdens het onderzoek stuiten ze op een schokkende ontdekking in een duistere kamer: een tweede slachtoffer, een man die vastgebonden is aan een bed en op het randje van de dood balanceert. Zijn lichaam vertoont huiveringwekkende tekenen van marteling.

Terwijl Anjelica onder het waakzame oog van de media staat vanwege haar reputatie in een eerdere zaak, moet ze zich volledig richten op het oplossen van deze complexe zaak. Wanneer er opnieuw een lichaam wordt gevonden dat vastgebonden is, wordt het duidelijk dat er een meedogenloze seriemoordenaar actief is. Om te voorkomen dat de lijst van slachtoffers langer wordt, moeten Anjelica en haar team werkelijk alles op alles zetten om deze ingewikkelde zaak op te lossen.

‘De stille kamer’ biedt een realistische weergave van inspecteur Anjelica Henley en haar team, de lezer wordt vanaf het begin stapsgewijs meegenomen in hun onderzoek. Ondanks de aanvankelijke schrijfstijl, die even wennen kan zijn door de vele personages, leest het verhaal vlot weg dankzij de korte hoofdstukken. Het boek houdt de lezer constant in spanning, zonder voorspelbaar te worden. Het enige minpuntje is een slordigheid op de achterflap, waar de naam van de inspecteur verkeerd gespeld is. Desondanks is ‘De stille kamer’ een uitstekende thriller die liefhebbers van het genre zeker niet zal teleurstellen.

boekcover

Auteur: Nadine Matheson
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353