De perfecte huisgenoot – Vi Keeland & Penelope Ward

Lees hier mijn recensie over het boek De perfecte huisgenoot. Molly begint de hoop te verliezen, ze is op zoek naar een huisgenoot maar kan geen geschikte kandidaat vinden. Dan ontmoet ze de knappe, gezellige Declan, die ook nog eens heerlijk kan koken…

Molly begint de hoop te verliezen, ze is op zoek naar een huisgenoot maar kan geen geschikte kandidaat vinden. Dan ontmoet ze de knappe, gezellige Declan, die ook nog eens heerlijk kan koken. Echter is er één probleem, hij is een man. Een mannelijke huisgenoot is iets wat ze niet helemaal in gedachten had, maar hij lijkt perfect en het voelt direct goed vanaf het begin.

Molly en Declan worden naast huisgenoten ook goede vrienden. Ze kunnen beide wel wat hulp gebruiken in de liefde en vragen elkaar daarom om advies en hulp. Ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Samen bedenken ze een plan; ze gaan doen alsof ze aan het daten zijn in hoop dat hun crushes jaloers worden. Echter blijkt dit ineens een hele andere wending te krijgen en is het toch niet allemaal zo gespeeld.

De perfecte huisgenoot van Vi Keeland & Penelope Ward is een heerlijk feelgood verhaal dat je in één stuk uitleest. Er zit humor in, je kan meeleven met de personages en er zit precies genoeg diepgang in. Het boek heeft een fijne en vlotte schrijfstijl. Heerlijk om te lezen hoe Molly en Declan met elkaar om gaan, zag het helemaal voor me. En alles wat Declan voor Molly doet, gewoon wow. Zo leuk dat hij haar met al die kleine dingetjes toch zo blij weet te maken, daar zou ik zelf helemaal van wegsmelten.

Dit boek is echt een aanrader als je houdt van een boek dat lekker weg leest en ook nog eens goed afloopt.

Mijn beoordeling 4 sterren

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353