De magische apotheek #1 – Anna Ruhe

Lees hier mijn recensie over het boek de magische apotheek deel 1. Lucie verhuist samen met haar familie naar een oude villa toe waar het ontzettend vreemd ruikt, naar wel duizend geuren tegelijk….

Lucie verhuist samen met haar familie naar een oude villa toe waar het ontzettend vreemd ruikt, naar wel duizend geuren tegelijk. Echter lijken de geuren nergens van vandaan te komen. Wanneer ze alle kamers van het huis aan het onderzoeken is, vindt ze plots een sleutel onder de traptrede naar de zolder. Helaas past deze sleutel op geen enkele deur. Is er dan toch een verborgen kamer in het huis?

Samen met haar broertje Benno en haar buurjongen Mats gaat Lucie op zoek naar deze verborgen kamer, wanneer ze deze kamer hebben gevonden kunnen ze hun ogen niet geloven. Op alle muren hangen planken met wel duizenden soort flesjes, waarin de heerlijkste geurtjes en parfums zitten. Echter komen ze er achter dat het niet alleen maar allemaal lekker ruikt, maar dat er ook een gevaar schuilt in deze kamer.

De Magische Apotheek – Er hangt een geheim in de lucht is een boek geschreven door Anna Ruhe en is een ontzettend mooi en bijzonder boek vol magie. Dit is het eerste deel van een serie van 5 boeken, de andere delen gaan ook allemaal over de magische apotheek. De cover van het boek is echt prachtig en sprak mij dan ook direct aan (heb hem daardoor gekocht). De schrijfstijl is erg fijn en leest heel makkelijk weg. Door het boek heen zijn er prachtige plaatjes die de teksten ondersteunen en af en toe zit er een volledige pagina met illustraties bij.

Na het lezen ben ik echt heel erg benieuwd geworden naar de volgende delen van het boek, deze ga ik dan ook snel aanschaffen en lezen.

Wat een geweldig en uniek boek, echt een aanrader als je houdt van magie en fantasie.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353