De kerstretraite – Annemieke Heller

Lees hier mijn recensie over het boek ‘De kerstretraite’ geschreven door Annemieke Heller. Na vorig jaar gedumpt te zijn met kerst, weet Emma het zeker: dit jaar slaat ze het over. Ze boekt een huisje in het bos en brengt daar al werkend de feestdagen door…

Na vorig jaar gedumpt te zijn met kerst, weet Emma het zeker: dit jaar slaat ze het over. Ze boekt een huisje in het bos en brengt daar al werkend de feestdagen door. Tenminste… dat is het plan. Maar is kerst echt te vermijden? Of brengt een onverwachte ontmoeting haar op andere gedachten?

Dit ontzettend heerlijke kerst boek is geschreven door Annemieke Heller. Vanaf de eerste bladzijde is het genieten van de humor, de vriendschap, de liefde, de prachtige omgevingen en de heerlijke kerstsferen (ondanks dat Emma die probeert te ontwijken). Ondanks dat het een kort verhaal is vind ik dat de personages heel erg tof en gedetailleerd zijn beschreven. Je leert ze erg goed kennen en leeft met ze mee.

Het verhaal leest heerlijk vlot weg. Ik heb gelezen dat dit boek een onderdeel van een serie is. Kan niet wachten om de rest in de serie te gaan lezen!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353