De jacht (Briar U #1) – Elle Kennedy

Lees hier mijn recensie over het boek de jacht geschreven door Elle Kennedy. Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want Summer snapt echt niet waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot Colin Fitzgerald…

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want Summer snapt echt niet waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot Colin Fitzgerald. Hij is helemaal niet haar type: hij zit onder de tattoos en is gek op gamen en ijshockey. Bovendien denkt hij dat Summer oppervlakkig is. En daarnaast zijn er nog meer problemen:
– Hij is heel goed bevriend met de broer van Summer.
– Zijn beste vriend is verliefd op Summer.
– En Summer woont met hem in één huis.

Eigenlijk doet dat er allemaal niet toe. Summer heeft genoeg aan haar hoofd en bovendien heeft Colin haar ook duidelijk gemaakt dat hij haar niet ziet zitten of misschien toch stiekem wel?

De jacht is het eerst deel uit de Briar U-Serie geschreven door Elle Kennedy. Het boek leest er vlot en het is erg prettig geschreven. Ook kan je als lezer goed meeleven met de hoofdpersonen en ook laat zien dat het niet gaat om een mooi uiterlijk maar dat het ook vooral gaat om de inhoud. Waar ik als lezer vooral om kon genieten is Brenna, een erg leuke meid, stoer, beetje lomp misschien, maar super lief en een onwijs goede vriendin.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353