De ijzerkoning – Julie Kagawa

Het verhaal begint bij Meghan Chase die haar 16e verjaardag niet echt kan vieren zoals ze hoopte. Na een niet zo leuke dag op school blijkt dat haar moeder en stiefvader haar verjaardag zelfs helemaal vergeten zijn. Terwijl haar moeder naar het ziekenhuis moet nadat ze gevallen is en Meghan op haar jongere broertje let, […]

Het verhaal begint bij Meghan Chase die haar 16e verjaardag niet echt kan vieren zoals ze hoopte. Na een niet zo leuke dag op school blijkt dat haar moeder en stiefvader haar verjaardag zelfs helemaal vergeten zijn. Terwijl haar moeder naar het ziekenhuis moet nadat ze gevallen is en Meghan op haar jongere broertje let, begint hij zich raar te gedragen en bijt Meghan in haar been. Robbie schijnt te weten wat er aan de hand is en brengt Meghan naar Nimmernimmer.
Hier ontdekt ze dat ze de dochter is van ElfenKoning Oberon. Na een eindeloze zoektocht vind ze eindelijk haar broertje.

Dit eerste boek is me erg goed bevallen en het is een fantastisch boek om te lezen bovendien kon ik me goed inleven in de hoofdpersoon. Wat ik wel jammer vind aan dit boek is, is dat er te veel karakters en werelden zijn. Hierdoor wordt het wat warrig/rommelig en moeilijk te volgen. In het begin van het boek moet je er echt in komen om het te volgen, maar daarna wordt het boek heel avontuurlijk en bijzonder. Op naar deel 2.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353