De brandende brug (De grijze jager #2) – John Flanagan

Will is de leerling van Halt, een van de grijze jagers. Will gaat samen met Arnaut en Gilan naar Celtica. Maar dit blijkt echter uitgestorven te zijn. Dan vinden ze Evanlyn, zij vertelt van het leger van Wargals. Gilan keert direct terug naar de koning. Maar dan ontdekken Will, Arnout en Evanlyn iets heel belangrijks. […]

Will is de leerling van Halt, een van de grijze jagers. Will gaat samen met Arnaut en Gilan naar Celtica. Maar dit blijkt echter uitgestorven te zijn. Dan vinden ze Evanlyn, zij vertelt van het leger van Wargals. Gilan keert direct terug naar de koning. Maar dan ontdekken Will, Arnout en Evanlyn iets heel belangrijks. Ook gaat ineens alles niet meer volgens plan.

Dit was een leuk tweede deel. Het leest heel makkelijk en de karakters zijn erg leuk. Je kunt je fantasie er in kwijt. Sommige stukjes zijn echt ontzettend grappig en sommige weer spannend. Het einde had ik totaal niet verwacht, ik dacht oh Halt komt nog wel op tijd om Evanlyn en Will te redden, maar dit was niet het geval.

Dit boek is geschikt voor zowel jong als oud. Het is echt een geweldige serie, die je echt een keer gelezen moet hebben.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353