De engel van Sevilla – Marelle Boersma

Lees hier mijn recensie over het boek ‘De engel van Sevilla’ geschreven door Marelle Boersma. Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen…

Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven maakt hun relatie extra spannend. Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is.

Het boek ‘De engel van Sevilla’ is geschreven door Marelle Boersma. Dit is het eerste boek wat ik van deze schrijfster lees en het is mij erg goed bevallen. Vanaf de eerste bladzijde wordt je meegenomen met de hoofdpersoon Sascha. Een erg lieve meid met een goed hart. De schrijfster weet de Spaanse sferen en de gevoelens van de bewoners perfect te beschrijven.

Het verhaal leest goed en vlot weg. De schrijfstijl is erg prettig en de hoofdstukken zijn qua lengte perfect. De hoofdstukken worden vanuit verschillende perfectieven geschreven zodat je als lezer op te hoogte bent van de verschillende kanten van een verhaal en gebeurtenissen. Persoonlijk vond ik het boek niet heel spannend en vrij voorspelbaar. Ondanks dat heb ik erg genoten van het boek. Echt een aanrader!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353