De citroen op de taart – Mirjam Mieserius

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Citroen op de taart’. Maria wordt door haar uitgever Lucy naar Zuid-Frankrijk gestuurd om inspiratie op te doen voor haar tweede kookboek…

Maria wordt door haar uitgever Lucy naar Zuid-Frankrijk gestuurd om inspiratie op te doen voor haar tweede kookboek. En inspiratie heeft ze nodig: nadat haar verloofde Paul haar na het succes van haar eerste boek achterliet met een gebroken hart – waardoor ook haar nieuwe idee Kookboek voor newlyweds de prullenbak in kon – is Maria zichzelf niet meer en komt ze alleen haar bed nog uit voor de maaltijdbezorger.

 

Al snel ontmoet ze Thom, de erg charmante en knappe man. En dan is daar de mysterieuze chef van het plaatselijke restaurant. Hij laat de meest verrukkelijke taartjes bij Maria’s deur achter, voorzien van een speciale boodschap, die haar smaakpapillen én fantasie doen prikkelen. Ineens heeft Maria meer om zich zorgen over te maken dan citroentaart… Vindt ze naast het perfecte recept ook de liefde?

 

Dit heerlijke, luchtige en humoristische feelgood verhaal is geschreven door Mirjam Mieserius. Ik heb echt van begin tot eind genoten van het boek. Vanaf het begin vind ik de mysterieuze chef ontzettend leuk en lief. De hoofdstukken zijn precies de juiste lengte en de schrijfstijl is erg fijn en vlot. Het boek is wat aan de dunne kant dus je vliegt er zo door heen. Als je houdt van een heerlijk feelgood boek om even tussendoor te lezen, dan is dit boek zeker een aanrader!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353