De betoverende antiekzaak (Valerie Lane #3) – Manuela Inusa

Lees hier meer over mijn recensie over het boek ‘De betoverende antiekzaak” geschreven door Manuela Inusa. Ruby restaureert snuisterijen van over de hele wereld en verkoopt ze in de kleine antiekwinkel die ze jaren geleden heeft overgenomen van haar moeder…

Ruby restaureert snuisterijen van over de hele wereld en verkoopt ze in de kleine antiekwinkel die ze jaren geleden heeft overgenomen van haar moeder. Hoewel Ruby graag in het verleden hangt, moet ze toegeven dat ze nog een andere droom heeft: haar eigen boekhandel openen. Maar kan ze Valerie Lane en haar vriendinnen zomaar gedag zeggen?

‘De betoverende antiekzaak’ is het derde deel in de feelgood serie Valerie Lane geschreven door Manuela Inusa. Naast de eerste twee delen is dit derde boek ook weer echt geweldig om te lezen. Het verhaal leest weer heerlijk vlot weg en als je eenmaal begonnen bent met lezen, kan je niet meer stoppen. Echt heel mooi om te lezen hoe iedereen elkaar zo steunt in het straatje Valerie Lane.
Ook groeien Ruby en Gary (de dakloze man) wat verder naar elkaar toe, mooi hoe hun vriendschap opgebouwd wordt. Gary is zo’n lieve en zorgzame man.

Fijn om te lezen dat er ook ruimte is voor af en toe wat humor ondanks de omstandigheden. Ruby’s vader heeft iets dat hij elke week enkel iets specifieks wil eten, eieren of bananen bijvoorbeeld. En tja dat vindt zijn buik soms niet zo leuk. Af en toe wordt het Ruby wel te veel, met de zorg van haar winkel en de zorg van haar vader. Maar ze weet er wel heel goed mee om te gaan, heel mooi om te lezen hoe ze toch haar dromen achterna gaat.

Wat ik persoonlijk zelf echt een leuk detail vond, is dat op het eind van het boek er tips of recepten zijn toegevoegd. Geeft het toch nog even iets extra’s.

Deze serie is echt een aanrader!

boekcover

Auteur: Manuela Inusa

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353