Christopher – Stefan Clasener

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Christopher’ geschreven door Stefan Clasener. ‘Christopher’ van Stefan Clasener neemt de lezer mee naar het laatste decennium van de Koude Oorlog. Het verhaal volgt Christopher…

‘Christopher’ van Stefan Clasener neemt de lezer mee naar het laatste decennium van de Koude Oorlog. Het verhaal volgt Christopher. Christopher is de hoofdpersoon en staat voor de harde realiteit dat al zijn inspanningen voor de toekomst in duigen zal laten vallen. Zijn ‘broeder’, hoewel geen bloedverwant, voegt een intrigerend element toe aan het verhaal. De poging tot mentale genezing van de ‘broeder’ leidt tot een epische en intercontinentale koers, met het maanlicht als katalysator voor een innerlijke strijd die naar buiten wil treden.

In het begin moest ik even inkomen, maar zodra het verhaal op gang kwam, kon ik het boek niet meer wegleggen. De auteur weet met zijn zeer fijne schrijfstijl en de mix van horror, actie, en innerlijke strijd je op het puntje van je stoel te houden. Het verhaal neemt je mee door de ogen van Christopher, maar wordt verteld vanuit de derde persoon, waardoor je als lezer een soort afstand voelt tot wat er allemaal gebeurd is.

Christopher is echt een apart, uniek personage wat het verhaal zo interessant maakt. De sterke band met Jonathan is ook geweldig weergegeven. De andere personages, inclusief de hond Tyson, zijn goed beschreven, waardoor je erg goed met ze mee kan leven.

‘Christopher’ is geen standaard verhaal, maar een verrassend en origineel fantasie verhaal met horror elementen. Ik ben heel erg benieuwd naar het tweede deel.
Echt een aanrader!

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Ge├»nteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353