Chinese Takeway met 5 ingrediënten – Kwoklyn Wan

Lees hier mijn recensie over het kookboek Chinese Takeway met 5 ingrediënten. Chinese Takeaway met 5 ingrediënten is een kookboek geschreven door Kwoklyn Wan waarmee je simpel en snel Chinese Takeaway gerechten kan maken…

Wat een geweldig kookboek! Met dit kookboek maak je echt snel en gemakkelijk overheerlijke Chinese gerechten en dat met maar 5 ingrediënten!

Chinese Takeaway met 5 ingrediënten is een kookboek geschreven door Kwoklyn Wan waarmee je simpel en snel Chinese Takeaway gerechten kan maken. Elk recept bestaat uit maximaal 5 ingrediënten. Per recept staat er duidelijk beschreven wat je nodig heb, ook wanneer een ingrediënt bijvoorbeeld bij de Toko of bij de Natuurvoedingswinkel gehaald moet worden.  De recepten zijn ingedeeld in verschillende categorieën, bijvoorbeeld: vlees, vis, vegetarisch, soepen, toetjes. Het kookboek valt goed op door de gele kleur en de knalrode letters.  Wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat er niet bij elk recept een foto staat. Dus soms is het lastig om in te schatten hoe iets er uit moet  komen te zien. Maar de foto’s die bij de recepten staan zien er goed en lekker uit. Wat daarnaast ook echt een pluspunt is, is dat de auteur ook af en toe zijn ervaring verteld. Bijvoorbeeld bij het koken van de perfecte rijst of de aanleiding van dit kookboek.

Zelf heb ik onder andere de Chow Mein met Kip en de Bananen beignets geprobeerd. De recepten klopten precies, de ingrediënten waren makkelijk te vinden in de supermarkt en het smaakte goed.

Na wat googlen las ik dat er nog meer boeken zijn van deze auteur. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar het vegetarische kookboek Chinese Takeaway Veggie. Deze ga ik ook binnenkort aanschaffen.

Dit kookboek zou ik zeker aanraden om cadeau te geven aan vrienden of familie die houden van lekkerkoken.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353