Chemie – Kaat de Kock

Lees hier mijn recensie over het boek Chemie geschreven door Kaat de Kock. Emma is zeventien jaar en is net gedumpt door haar vriendje Benno. Ze kan daarom wel wat afleiding gebruiken.

Emma is zeventien jaar en is net gedumpt door haar vriendje Benno. Ze kan daarom wel wat afleiding gebruiken. Binnenkort gaat ze met haar klas voor tien dagen naar Griekenland toe. Ze heeft er onwijs veel zin in, maar dat komt vooral omdat haar knappe en jonge chemiedocent meegaat als begeleider. Net zoals veel meisje op school, heeft Emma een crush op hem. Echter is het onmogelijk om een relatie te beginnen tussen een docent en een student. Maar dan begint ze te merken dat haar chemiedocent toch iets meer interesse in haar heeft dan in de andere studenten. Zal er echt een chemie tussen hen zijn?

Het boek chemie is geschreven door Kaat de Kock en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het verhaal is erg vlot en je leest het binnen een paar uur uit.

Het onderwerp verboden liefde spreekt me wel heel erg aan, brengt veel spanning met zich mee, maar helaas miste ik dit gedeelte wel een beetje. Er had naar mijn mening nog wel wat meer spanning mogen blijven, het was nu allemaal een beetje te snel en beetje te makkelijk. Ook vond ik dat Emma, de hoofdpersoon, soms ietwat kinderachtig deed. Veel huilen en soms een beetje aanstel gedrag. Als je met een volwassen iemand een relatie begint of aan het daten bent, dan is het wel een must om je ook volwassen te gaan gedragen.

 

Mijn beoordeling: 3 sterren

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353