Canvas (Lianne Bloemen #4) – Marit Vanström

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Canvas’ geschreven door Marit Vanström. ‘Canvas’ is een spannende thriller geschreven door Marit Vanström. De auteur neemt je mee op een angstaanjagende reis vol suspense en mysterie…

‘Canvas’ is een spannende thriller geschreven door Marit Vanström. De auteur neemt je mee op een angstaanjagende reis vol suspense en mysterie. Het verhaal begint met de schokkende ontdekking van een vermiste vrouw, bedekt met afschuwelijke tatoeages die tegen haar wil zijn aangebracht.

Rechercheur Thomas van Aaken staat voor een raadsel en moet al zijn grenzen overschrijden om de dader te vinden. Maar hij kan het niet alleen. De enige persoon die hem kan helpen is rechercheur Lianne Bloemen, die zelf ook spoorloos is verdwenen. Wanneer Van Aaken haar eindelijk weet te vinden, start een bloedstollende klopjacht op de dader, die alweer een nieuw slachtoffer heeft gevonden.

Het verhaal van ‘Canvas’ is als een achtbaanrit vol verrassende wendingen en beklemmende momenten. De auteur weet de spanning voortdurend op te bouwen en je op het puntje van je stoel te houden. De personages zijn levensecht en je leeft erg met ze mee.

Hoewel ‘Canvas’ het vierde boek is in de Lianne Bloemen-serie, kan het prima als standalone gelezen worden. De schrijfstijl is meeslepend en beeldend. Het boek leest als een visuele ervaring, waarbij je de tatoeages bijna kunt zien en de spanning bijna kunt voelen. De plot is goed doordacht en houdt je constant in zijn greep.

Kortom, ‘Canvas’ is een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende thrillers met goed uitgewerkte personages en een meeslepend plot. Echt een aanrader!

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353