Bevangen door haat (Zjuta #1) – Julia James

Wanneer de chaotische Josephine haar verlovingsring kwijt raakt op het moment dat ze net willen uitchecken in een hotel en ze de teleurstelling bij haar verloofde ziet, gaat ze toch nog even snel vragen of ze nog even mag kijken in hun oude kamer. Echter wanneer ze in de kamer is vangt ze iets op […]

Wanneer de chaotische Josephine haar verlovingsring kwijt raakt op het moment dat ze net willen uitchecken in een hotel en ze de teleurstelling bij haar verloofde ziet, gaat ze toch nog even snel vragen of ze nog even mag kijken in hun oude kamer. Echter wanneer ze in de kamer is vangt ze iets op wat niet voor haar oren bestemd is. Ze is simpelweg op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.

Innokentiy is van de geheime dienst van Rusland en is een echte moordmachine. Echter wanneer hij Josephine ontmoet komt hij er achter dat hij toch niet zo gevoelloos is als hij dacht. En hij weet niet of hij nog wel zijn focus op de opdracht kan houden.

Bevangen door haat is het eerste deel in de Zjuta trilogie geschreven door Julia James. Wat een heerlijk vlot geschreven verhaal, vanaf de eerste bladzijde leef je met beide hoofdpersonages mee. De hoofdstukken worden afwissend verteld vanuit Josephine en Innokentiy. Hierdoor kan je als lezer je goed inbeelden in de verschillende perspectieven. Dit is het eerste boek wat ik van Julia heb gelezen. Dit is zeker niet tegen gevallen. Julia heeft een zeer fijne en vlotte schrijfstijl wat maakt dat je door het boek heen vliegt.

boekcover

Auteur: Julia James

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353