Betoverend Toscane (Toscane #1) – Annemartien Berkelaar

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Betoverd Toscane’ geschreven door Annemartien Berkelaar. Zeven Nederlandse vrouwen gaan in ‘Betoverend Toscane’ van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië…

Zeven Nederlandse vrouwen gaan in ‘Betoverend Toscane’ van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft. In deze feelgoodroman van Annemartien Berkelaar krijgen lezers er zeven nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Het heerlijke feelgood boek “Betoverend Toscane” is het eerste deel in de Toscane serie en is geschreven door Annemartien Berkelaar. Ik was nog niet bekend met deze schrijfster. Maar ben positief verrast. Het boek las erg prettig, al moest ik in het begin wel heel erg wennen. Je volgt in elk hoofdstukken meerdere personen, soms was het daardoor niet helemaal duidelijk om wie het nou ging. Dit was soms om de paar regels zo. Later in het boek wende dit wel.

De schrijfstijl is erg prettig en vlot. Daarnaast leef je als lezer mee met de zeven vrouwen. Heerlijk om te lezen hoe hun vriendschap ontstaan en hoe ze dit voortzetten. Tuurlijk is het wat voorspelbaar, maar dat geef het nog niet weg dat het heerlijk is om te lezen en van te genieten.

Binnenkort ga ik deel 2 van deze serie lezen. Kan niet wachten!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353