Baby blues (Mzzl moeders #1) – Marion van de Coolwijk

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Baby blues’ geschreven door Marion van de Coolwijk. De zussen Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven…

De zussen Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt. De drie zussen besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen.

Erg leuk en vlot (kort)verhaal! Vanaf de eerste bladzijde leer je de drie zussen kennen en hun kijk op bepaalde dingen in de wereld en gebeurtenissen.

Had wat mij betreft nog wel iets uitgebreider gemogen zodat je de zussen nog beter leert kennen. Ook denk ik dat het einde iets minder gehaast had gemogen.

Wel ben ik erg benieuwd naar de volgende delen in deze serie.

boekcover

Titel: Baby blues (MZZL moeders #1)
Uitgeverij: De verhalenfabriek

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353