American Royals – Katharine McGee

In het boek American Royals door Katharine McGee neem je een kijkje in de koninklijke wereld van de kroonprinses Beatrice die droomt van een ‘gewoon’ leven. Beatrice wordt de eerste koningin ooit. Haar ouders willen eigenlijk dat ze daarom een man gaat zoeken en gaat trouwen, maar wil ze dit wel? Haar rebelse zusje prinses […]

In het boek American Royals door Katharine McGee neem je een kijkje in de koninklijke wereld van de kroonprinses Beatrice die droomt van een ‘gewoon’ leven. Beatrice wordt de eerste koningin ooit. Haar ouders willen eigenlijk dat ze daarom een man gaat zoeken en gaat trouwen, maar wil ze dit wel? Haar rebelse zusje prinses Samantha en broertje prins Jefferson houden van dingen die eigenlijk niet toegestaan zijn binnen de paleisdeuren. De beste vriendin Nina, een gewoon burgermeisje, die al vanaf jongs af aan in het paleis komt en de ex-vriendin Daphe die jaloers is en er echt alles voor over heeft om haar prins terug te winnen.

Vanuit ieders oogpunt worden stuk voor stuk de unieke en bijzondere karakters beschreven. Elk hoofdstuk is een klein deel van het leven van een van deze verschillende karakters. Op deze manier kun je met elke karakter van het boek goed meeleven en creëer je een band met ze. Ook zie je wat de prins(essen) moeten opgeven omdat ze in deze familieomstandigheden zijn opgegroeid.

In dit unieke Young Adult boek wordt er op een andere manier gekeken naar Amerika. Waarin Amerika geen president heeft maar een koningshuis. Het verhaal zit vol romantiek en verraad. Door de flotte schrijfstijl en de karakters lees je in het boek in één ruk uit.

Als je houdt van drama, Young Adult en romantiek dan is dit boek zeker aan te raden!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353