Amari en de nachtwachters – B.B. Alston

Lees hier mijn recensie van het boek Amari & de nachtwachters. Amari’s broer Quinten is al meer dan een half jaar vermist, hierdoor wordt ze erg gepest op school, maar ze heeft de hoop niet opgegeven….

Amari’s broer Quinten is al meer dan een half jaar vermist, hierdoor wordt ze erg gepest op school, maar ze heeft de hoop niet opgegeven. Ze houdt de mail van haar broer goed in te gaten, als ze een verdacht mailtje krijgt met dat er een pakketje wordt bezorgd, begint het avontuur. Er blijkt een koffer te liggen in de kast van haar broers kamer. In deze koffer vindt ze een uitnodiging voor het Bureau van Bovennatuurlijk zaken. Ze heeft geen idee wat voor baan Quinten had, maar ze hoopt dat ze bij het Bureau antwoorden krijgt op al haar vragen. Er blijkt een hele andere wereld te zijn dan ze gedacht had, vol magie, wezens en technologie. Daarnaast komt ze bij het Bureau ook tot de ontdekking dat ze magie beheerst. Magie is ontzettend illegaal, maar kan ze bewijzen dat het ook gebruikt kan worden voor iets goeds?

Het boek Amari & de nachtwachters is een boek geschreven door B.B. Alston en is een heerlijk boek dat je in één ruk uitleest. De cover van het boek is prachtig, de letters zijn gemaakt van zilveren glitters. Bij elk hoofdstuk is een prachtig plaatje getekend met daarbij het onderwerp uitgebeeld. Prachtig om te zien dat zo’n jong meisje de magiewereld verkend, alles leert kennen vanaf het begin. Heel bijzonder om al deze verschillende afdelingen te zien binnen het Bureau.
Ben heel erg benieuwd naar het tweede deel.

Dit boek is echt een aanrader voor iedereen die van fantasy boeken houdt.

Beoordeling: 4,5/5

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353