Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou) – Vivian van Leeuwen

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)’ geschreven door Vivian van Leeuwen. Carlijn heeft altijd al alles binnen de lijntjes en regels gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar….

Carlijn heeft altijd al alles binnen de lijntjes en regels gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar leven wilde uitstippelen en daar is ze nooit van afgeweken… Totdat ze op een cruciaal moment een enorme paniekaanval krijgt en het roer omgooit. Ze boekt een ticket naar Rome om uit te zoeken wat ze dan wél wil. Als ze op haar eerste dag in de stad Luca tegenkomt, een Instagram-fotograaf die aanbiedt haar gids te zijn, vindt ze dat helemaal niet gek klinken: als je dan toch in Rome bent, dan kun je het maar beter goed doen… en veel beter dan een knappe, spontane Romein wordt het niet, toch? Waar Carlijn alleen niet op had gerekend, is dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen dan verwacht. En dat ze voor meer dan alleen de charme van de stad zou kunnen vallen…

‘Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)’ is het heerlijke zomers feelgood verhaal geschreven door Vivian van Leeuwen. Een fijn verhaal dat vanaf de eerste bladzijde vlot wegleest. Het verhaal zit goed in elkaar en de twee hoofdpersonages passen perfect bij het geheel en zijn leuk en gedetailleerd uitgewerkt. Ondanks dat het een kort verhaal is leer je wel de personages goed kennen. Ook de omgeving van Rome proefde je gewoon tussen de woorden door, heerlijk altijd als dit het geval is.

Ik vond het een erg uniek verhaal zeker omdat de hoofdpersoon Carlijn doof is, dit lees je niet vaak in boeken. Dus dat vond ik echt een heel groot pluspunt. Ik hou er altijd wel van als het origineel is zeker bij een feelgood, want dit laat zien dat niet iedereen perfect is.

Tevens is de cover ook echt prachtig en heel erg sprekend. Dit trok direct mijn aandacht. 🥰

Kortom; een heerlijk verhaal, echt een aanrader om zo even tussendoor te lezen.

boekcover

Titel: Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)
Auteur: Vivian van Leeuwen
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353