Afgeschreven – Angelique Haak

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Afgeschreven’ geschreven door Angelique Haak. Het spannende boek ‘Afgeschreven’ geschreven door Angelique Haak gaat over Sasja, ooit een opkomende schrijfster,..

Het spannende boek ‘Afgeschreven’ geschreven door Angelique Haak gaat over Sasja, ooit een opkomende schrijfster, maar zag haar carrière in rook opgaan na een schandaal. Jaren later klopt de politie aan haar deur, want een gruwelijke moord lijkt rechtstreeks uit haar boeken te komen. De moordenaar daagt haar uit: voltooi de serie of er vallen meer slachtoffers.

De spanning in dit boek is voelbaar vanaf de eerste bladzijde. De auteur weet met een vlotte schrijfstijl en intrigerende personages de lezer mee te slepen in een achtbaan van onverwachte wendingen. Je voelt de druk op Sasja om haar duistere verleden onder ogen te zien, terwijl de waarheid steeds ontglipt.

‘Afgeschreven’ is meer dan een thriller; het is een meeslepend verhaal dat je niet loslaat. Perfect voor liefhebbers van psychologische spanning en onvoorspelbare plot twists.

 

4.5 sterren

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353