Aan de hand (Alissa & Benjamin) – Sanne Hillemans

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Aan de hand’ geschreven door Alissa en Benjamin. Agent Benjamin Westra is bezig met een routineklus, maar lijkt totaal uit de hand te lopen als hij Alissa Bastille tegenover zich krijgt…

Agent Benjamin Westra is bezig met een routineklus, maar lijkt totaal uit de hand te lopen als hij Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Hij probeert grip te krijgen op de zaak en meer te weten te komen over Alissa, wat ze heeft meegemaakt en wie deze vrouw eigenlijk is. Maar dan wordt plots het politiebureau overvallen. Benjamin probeert Alissa in veiligheid te brengen. Wat begint met een ontsnapping uit de handen van de overvallers en eindigt in een achtervolging door Europa.

Het boek ‘Aan de hand’ is het eerste deel in de Alissa en Benjamin serie en is geschreven door Sanne Hillemans. Het boek wordt opbouwend spannend, maar daarnaast is er wel ruimte voor een prachtige opbloeiende liefde. Door het boek heen komen diverse (emotionele) onderwerpen aan bod, o.a. trauma’s uit het verleden die niet verwerkt zijn, misbruik en geweld. De schrijfster weet dit perfect te verwoorden.

‘Aan de hand’ is het eerste boek wat ik van deze schrijfster heb gelezen en het is mij zeker niet tegengevallen. Door de vlotte schrijfstijl vloog ik door het boek heen. De personages in het boek vond ik heel realistisch en gedetailleerd neergezet. Naarmate het boek vordert leer je steeds meer over Alissa kennen, ze maakt een ontzettende groei door en begrijpt steeds meer waarom ze zo is geworden. Persoonlijk vond ik dat Benjamin zich wel heel snel en makkelijk overgaf aan Alissa, alsof hij haar al zijn hele leven kende, maar dat was in feite pas een paar dagen. Dat is het enige wat ik een beetje onrealistisch vond. Verder heb ik genoten van het boek en ben benieuwd naar het volgende deel! Kan niet wachten om deze te lezen.

boekcover

Auteur: Sanne Hillemans

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353