Aan de andere kant van geluk – Nadine Swagerman

Lees hier mijn recensie over het boek Aan de andere kant van geluk geschreven door Nadine Swagerman. Bij de praatgroep ontmoeten Isa en Gwen elkaar. Ze hebben beide een moeilijke tijd achter de rug en hebben hun eigen redenen om hier naar toe te gaan…

Bij de praatgroep ontmoeten Isa en Gwen elkaar. Ze hebben beide een moeilijke tijd achter de rug en hebben hun eigen redenen om hier naar toe te gaan. Isa is haar oudste broer kwijt geraakt aan een verkeersongeluk en Gwen haar ouders liggen in een scheiding en dat vind ze erg moeilijk. Tijdens de praatgroep leren ze elkaar beter kennen en het blijkt al snel dat ze troost bij elkaar kunnen vinden. Ze worden goede vriendinnen, maar dan ontdekt Gwen iets verschrikkelijks en dan is nog maar de vraag, zal hun vriendschap dit gaan overleven?

Aan de andere kant van geluk is een prachtig en bijzonder verhaal geschreven door Nadine Swagerman. In het verhaal worden de hoofdpersonen heel mooi en duidelijk omschreven. Beide ontzettend leuke en toegankelijke meiden, die samen een prachtige vriendschap opbouwen. Vanaf pagina één leef je met ze mee. Echter de manier van gevoelens voor elkaar uiten vond ik iets wat te snel gaan misschien. Hier wat wel wat spanning mogen zijn tussen hun twee. Ik vind het goed en mooi gedaan hoe er terug wordt gekeken naar het verleden, naar de gebeurtenissen die zich toen hebben afgespeeld. Hierdoor ben je als lezer ook op de hoogte van wat het precies gebeurd is.

Het verhaal las erg prettig en was heel erg benieuwd naar de ontdekking van Gwen dus heb het boek dan ook in één keer uitgelezen. Echt een aanrader!

boekcover

Auteur: Nadine Swagerman

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353